Міжнародний день захисту дітей

Уже традиційно 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Вперше цей день відзначила 51 країна світу в 1950-му році. В Україні це чудове свято відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов’язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Діти – це сенс нашого життя, наше щастя, наше майбутнє. Найважливіше для кожного з нас, щоб наші діти було здорові. Адже здоров’я – це найбільша цінність людини.

Ще з далекого 1966 року наша лікарня дбає про здоров’я найменших жителів Тернопільського раю. За ці роки надано висококваліфіковану медичну допомогу не одному поколінню дітей. Щороку Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня надає спеціалізовану стаціонарну допомогу 16 тис. дитячого населення області, в поліклінічному відділенні отримує консультативну допомогу більше 72 тис. дітей області.

В сьогоднішній день ми хотіли зробити приємні сюрпризи та подарувати посмішки на обличчях наших маленьких пацієнтів. Здається, нам це вдалося і ми дуже щасливі!

Щиро бажаємо Вам, наші маленькі друзі, безхмарного дитинства. Нехай кожен день Вашого життя буде наповнений яскравими фарбами, веселощами, пригодами та позитивом!

Пам’ятайте – лікарі КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР завжди на сторожі Вашого життя та здоров’я!